2 Eylül 2010 Perşembe

İ. Melih Gökçek'ten "EVET"'li İftar Yemekleri...


Melih Gökçek, bu akşam dağıtacağı yemek paketlerinin üstüne damga bastırdı. ÖZELAnkara'nın AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu akşam yapacağı "iftarlı rekor denemesi''ni de siyasete alet etti. Gökçek, dağıtacağı yemek paketlerinin üstüne EVET afişi yapıştırdı.

www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, bu akşam Ankara Hipodrom'da 50 bin kişiye "iftar vererek rekor kırma denemesi" yapacak olan AKP'li Gökçek, 5 değişik fabrikayla anlaştı. Her yemek fabrikasına 10 bin kişilik yemek siparişi veren Gökçek, kutuların üzerlerine ise EVET yazılı afişler yapıştırılması talimatını verdi.

Saat 14.00 sıralarında yapımı biten yemekler 14.30'da kutulara dolduruldu ve servise hazır hale getirildi. Yaklaşık 10 bin kutuya doldurulan yemekler, bu akşam Hipodrom'da dağıtılacak. Yemeklerin ısıtılıp ısıtılmayacağı ise merak konusu oldu.

Bu arada, yemek kutularının üstüne EVET afişi yaptırtan Gökçek'in menüyü de kendisinin seçtiği öğrenildi. Gökçek, yemek kutularının içine et kavurma, pilav, salata, baklava ve iftariyelik koydurdu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması beklenen yemekte 50 bin kişinin hazır olması bekleniyor. Gökçek, 50 bin kişiye iftar verdirterek rekor kırmaya çalışıyor. Melih Gökçek, bu akşam dağıtacağı yemek paketlerinin üstüne damga bastırdı.

Ankara'nın AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu akşam yapacağı "iftarlı rekor denemesi''ni de siyasete alet etti. Gökçek, dağıtacağı yemek paketlerinin üstüne EVET afişi yapıştırdı.www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, bu akşam Ankara Hipodrom'da 50 bin kişiye "iftar vererek rekor kırma denemesi" yapacak olan AKP'li Gökçek, 5 değişik fabrikayla anlaştı. Her yemek fabrikasına 10 bin kişilik yemek siparişi veren Gökçek, kutuların üzerlerine ise EVET yazılı afişler yapıştırılması talimatını verdi.Saat 14.00 sıralarında yapımı biten yemekler 14.30'da kutulara dolduruldu ve servise hazır hale getirildi. Yaklaşık 10 bin kutuya doldurulan yemekler, bu akşam Hipodrom'da dağıtılacak. Yemeklerin ısıtılıp ısıtılmayacağı ise merak konusu oldu.Bu arada, yemek kutularının üstüne EVET afişi yaptırtan Gökçek'in menüyü de kendisinin seçtiği öğrenildi. Gökçek, yemek kutularının içine et kavurma, pilav, salata, baklava ve iftariyelik koydurdu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması beklenen yemekte 50 bin kişinin hazır olması bekleniyor. Gökçek, 50 bin kişiye iftar verdirterek rekor kırmaya çalışıyor.

Yemek paketlerinin tamamının üzerinde EVET yazıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder