23 Eylül 2010 Perşembe

Güneşlenmek dert oldu!






Norveçli kadın voleybolcular, Ankara'daki bir parkta bikiniyle güneşlenmek istediler, 'seyircileri bol oldu'. Gölbaşı'na gittiler, helikopter alçaktan uçtu. Onlar da çareyi çatıya çıkmakta buldu



Avrupa Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası elemeleri için Ankara'ya gelen Norveç Genç Bayan Voleybol Milli Takımı, "izleyicisiz" güneşlenmek için bir hayli çaba harcadı.Norveçli oyuncular Ingrid Helene Sando, Hilde Elvebakk ve Hanna Sandsdalen, güneşlenmek isteyince yaşadıklarının kendilerini şaşırttığını söyledi. Ankara'ya maçlardan 10 gün önce geldiklerini söyleyen Sando'nun anlattıklarına göre, Norveçli sporcular antrenmandan kalan boş zamanda güneşlenmek istedi. Ulus'taki Gençlik Parkı'na giden kadın sporcular, bikini ve şortlarla çimlere uzandıklarında çevreleri bir anda meraklı bir kalabalık tarafından sarıldı. Kalabalık, gittikleri her yerde kendileriyle birlikte hareket etti.



'Cep telefonuyla çektiler'Bazılarının cep telefonlarıyla fotoğraf çektiğini söyleyen Elvebakk, bazı kişilerin de bozuk bir İngilizceyle sorular sorduğunu anlattı. Sandsdalen de rahatsız edilmediklerini ancak bu durumu garip bulduklarını belirti. Voleybolcular, o sırada parktan geçen ve kalabalığın neden toplandığını merak eden Norveç takımının otobüs şoförü tarafından parktan çıkarıldı. Kalabalıktan bazı kişiler şoföre tepki gösterdi.



Helikopter ekibinden yanıtNorveç takımı, güneşlenmek için bu defa TED Ankara Koleji'nin Gölbaşı yakınlarındaki kampusunun olduğu bölgeye gitti. Güneşlenirken oldukça yüksekten bir askeri helikopterin geçtiğini söyleyen Elvebakk, helikopterin bir daire çizdikten sonra alçaldığını, üçüncü seferde ise yerden yaklaşık 10 metre mesafeden uçarak üstlerinden geçtiğini söyledi.Bu "imalı" anlatım üzerine helikopterin uçuş ekibinden bir pilot "Orası askeri helikopterlerin eğitim bölgesi. Bahsedilen durum, 'mecburi iniş motor arızası' çalışması kapsamında yapılmış dairevi hareket ve yere kadar alçalmadır" diye konuştu. Sonuçta sporcular, otellerinin terasında güneşlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder