8 Temmuz 2010 Perşembe

Hollanda'nın yeni komünist partisi NCPN: Zenginleri afişe edelim!


Hollanda Yeni Komünist Partisi(NCPN) yeni kampanyası ile insanları Hollanda’da bulunan milyonerleri tespit ve afişe etmeye çağırdı.
Hollanda Yeni Komünist Partisi, Hollanda’da ve dahası bütün Avrupa’da yaşanan krizin faturasının halka çıkartılmaya çalışıldığının söyleyerek bununla mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.
Hollanda Yeni Komünist Partisi yaptığı açıklamada “Hollanda hükümeti liberal Avrupa politikalarının peşinden gideren krize neden olanları görmezden gelmektedir. Kapitalist sistemde krize sebep olanlar yerine halk krizin faturasını ödemeye mecbur bırakılmaktadır. Zenginler zenginliklerini arttırırken halk haklarını kaybetmektedir. Kriz döneminde Hollanda’da milyonerler yüzde 15 artmıştır ve buna rağmen kısıtlamalara gidilmektedir” dedi.
Bu bilgilerin kayıtlara geçirilmesini sağlamak için bir çalışma başlatan Hollanda Yeni Komünist Partisi, Hollanda’da yaşayan halkı bu konuda yardıma çağırdı. Özellikle öğrencileri ve konu uzmanlarını yardıma çağıran parti Hollanda’da bulunan milyonerlerin tespit ve afişe edilmesini, ayrıca bu milyonerlerin varlığının topluma kültürel ve sosyo ekonomik açıdan etkilerini de araştrmayı hedefliyor.
Bu araştırmaya destek vermek isteyenler http://www.ncpn.nl/oproep/miljonairs.php adresinde bulunan formu doldurarak Hollanda Yeni Komünist Partisi’ne bilgilerini iletebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder