21 Ocak 2011 Cuma

JİLETLE YAPILAN İŞKENCENİN ŞOK FOTOĞRAFI!..


M.K’nin ağzını ve ellerini bağlayan Onat, jilet ve ocakta kızdırdığı bıçakla göğüslerinden cinsel organına, ensesinden bacak ve topuklarına kadar, 28 ayrı yere ‘Dursun’, ‘Dursunum’, ‘M.....’, ‘Beni aldattın’, ‘İhanetin bedeli’ diye yazdı. İşte şok fotoğraf...
25 yaşındaki Onat, M.K’nin boynundan topuklarına, göğüslerinden cinsel organına kadar, tam 28 ayrı yerine jilet ve kızgın bıçakla ismini kazıyıp dağladı. M.K’yi öldü diye evde bırakıp kaçan sabıkalı Onat, bir haftadır bulunamıyor.


ANKARA’da 17 yaşındaki M.K. ailesi istemediği halde kaçarak imam nikahıyla birlikte yaşadığı 25 yaşındaki Dursun Onat’tan korku filmlerine taş çıkartacak şekilde işkence gördü. Çeşitli suçlardan sabıkalı olan ve hapis yattığı cezaevinden afla çıktığı belirtilen Dursun Onat, bir hafta önce alkol alıp Esertepe semtindeki evine geldi. Onat, kendisini aldattığını öne sürerek 3 aydır imam nikahıyla birlikte yaşadığı M.K’yi dövmeye başladı. Daha önce de M,K’yi birçok kez ıslatarak hortumla döven Onat, bu kez dayakla yetinmedi.

BIÇAKLA DAĞLADI

M.K’nin ağzını ve ellerini bağlayan Onat, jilet ve ocakta kızdırdığı bıçakla göğüslerinden cinsel organına, ensesinden bacak ve topuklarına kadar, 28 ayrı yere ‘Dursun’, ‘Dursunum’, ‘M.....’, ‘Beni aldattın’, ‘İhanetin bedeli’ diye yazdı. İşkence tam 7 saat sürdü. Olay sırasında artık dayanacak gücü kalmadığı için bayılan genç kızı, öldü zanneden Onat, kaçtı. Onat’ın M.K’nin sırtının tam ortasına daha önce de iğneyle delip çizerek ve mavi boya akıtarak kalp içinde ‘Dursunum’ yazdığı belirtildi. Saatler sonra kendisine gelen genç kız, ailesini arayıp kurtarmalarını istedi. Önce hastaneye, ardından da karakola götürülen M.K. kendisini bu hale getiren Onat’ın bir an önce yakalanmasını istedi.

ONU YAKALAYIN

Eşinin bir haftadır bulunamadığını, tüm bunlara karşın cep telefonlarından tehdit mesajları çektiğini belirten M.K. ‘İki tane cep telefonu var. Bana ve aileme tehdit mesajları çekiyor, yakalanmasını istiyorum’ dedi. Onat’ın kıskanç ve sinirli olduğunu belirten M.K. şunları söyledi:

‘İmam nikahı kıyıp birlikte yaşamaya başladıktan sonra çok değişti. Kıskançlık huyları vardı, beni sık sık ıslatıp hortumla döverdi, birkaç defa da kanepenin altına sokup işkence yaptı. Onun bir an önce yakalanmasını istiyorum.’

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder